Cum sa decorezi casa cu ultra violet, culoarea anului 2018

Compania americana Pantone a ales Ultra Violet ca ton care va trece prin tendintele de decor, moda si frumusete. Ea sustine ca violetul comunica originalitatea, ingeniozitatea si gandirea vizionara. Alaturati-va tendintei!

Intriganta, magica, fascinanta, provocatoare si grijulie: asa se defineste culoarea anului 2018. Aceasta este ultraviolet, un violet cu baza albastru care vrea sa comunice originalitate, spirit si dorinta de a merge mai departe, fara teama de viitor.

De la ton regal la culoarea anului 2018

Ultra Violet a fost asociat istoric cu aristocratia. Dificultatea de a face acest lucru in mod natural a insemnat ca, de-a lungul secolelor, numai regii si alti nobili ar putea profita de acea culoare vibranta. Dar totul s-a schimbat datorita unui baiat de 17 ani care incerca sa gaseasca un remediu pentru malarie. William Perkin, un student de chimie, a descoperit din greseala calea de a face violet in laborator si, astfel, a adus tonul redeventei, majoritatilor.

Astazi, 162 de ani mai tarziu, violetul devine culoarea Panteone 2018 si va vopsi cu farmec cele mai diverse industrii.

 

Cum sa integrati ultra violet in casa dvs.

In fiecare an, designerii de interior din intreaga lume asteapta cu nerabdare Institutul Pantone Color, care decide asupra tonului anului. Unele idei pentru a adauga ultraviolet in casa:

In imprimeuri si accesorii: nu este necesar sa retapisati fotolii sau sa pictati peretii pentru a adauga culori la moda in casa. Putem alege unele detalii care sa completeze decorarea noastra si sa obtinem medii care isi pastreaza stilul incorporand ceva nou. Boho chic, de exemplu, poate foarte bine sa integreze violetul cu perne cu printuri, perdele, vase sau alte detalii. Si in stilul minimalist, putem adauga culoarea la moda in obiecte de design.

Perne: ca si in camera de zi, putem include perne in nuante de violet. Aceste detalii de decorare pot integra sofisticarea in mediul inconjurator cu un cost redus. Ele pot fi cu imprimeuri sau perne simple, atata timp cat sunt violet.

Tablouri: suspendarea unui tablou care are aceasta culoare este o alternativa practica si usoara. Violetul poate fi in imagine sau in cadru. In mod ideal, plasati-l pe un perete alb astfel incat sa nu fie supraincarcat.

Plante: decorarea cu plante este la moda. Exista soiuri cu frunze sau flori violete care imbraca colturile intr-un mod elocvent si natural. Unele dintre ele se adapteaza perfect interiorului casei noastre si nu ocupa mult loc.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *