Cum sa renovezi o casa: cheia pentru renovarea casei tale

Renovarea unei case nu necesita doar timp, ci implica si o investitie economica semnificativa. Ce trebuie sa stiti inainte de a va confrunta cu o lucrare si de ce sa tineti cont pentru a reinnoi diferitele medii?

Renovarea este o arta care ne poate surprinde. Fie pentru a moderniza o casa, pentru a schimba un stil sau pentru a repara, cu cateva trucuri putem renova complet casa noastra.

Cum sa renovezi o casa

Daca sunteti unul dintre cei care au decis sa cumpere o casa veche, au mostenit o proprietate sau trebuie sa va renovati casa dupa mai multi ani, nu va faceti griji: indiferent de cat de rau arata unele spatii, totul poate fi imbunatatit.

Cel mai bun lucru pe care il putem face atunci cand planificam o renovare, este de a evalua ce vrem sa facem in avans, de a cere estimari si de a ne intreba ce fel de munca cere si de cate saptamani sau luni de munca implica fiecare inlocuire. Exista trei aspecte-cheie care, atunci cand sunt analizate, previn greselile si cheltuielile inutile.

Renovarea unei case: ce ar trebui sa stiti

Renovarea unei case nu este ceva cu care ne putem confrunta de la o zi la alta. Exista cateva aspecte care trebuie evaluate in detaliu:

  • Lucrul fundamental atunci cand planificati o remodelare este sa va clarificati prioritatile: ganditi-va la ceea ce doriti sa realizati. Nu este acelasi lucru de a face o renovare traditionala (ridicarea zidurilor etc.) care opteaza pentru munca uscata si reduce timpul de executie si bugetul. Daca vom modifica distributia casei ar trebui sa ne consultam cu un arhitect si sa definim, de asemenea, ce materiale vrem sa punem in fiecare loc.
  • Daca renovarea reprezinta o simpla schimbare a fetei, sau niste schimbari structurale, lucrurile sunt mai simple. Dar, totusi, considerati ca renovarea in mod inevitabil, mai ales in cazul in baii, bucatariei – adesea cere schimbari de conducte, prize si puncte de lumina.
  • Una dintre principalele scuze sau factori care ne descurajeaza atunci cand incepem munca la domiciliu este timpul. Cat de repede se poate, o renovare modifica intotdeauna rutina si ordinea casei, ceea ce face dificila gasirea momentului ideal. Dar a face o „reimprospatare” la domiciliu reinnoieste energia si schimba complet un spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *