Cum sa vinzi o locuinta la cel mai bun pret

Vanzarea unei proprietati nu este la fel de simpla precum postarea unui anunt si asteptarea ofertelor sa vina. Potrivit statisticilor, un cumparator inainte de a decide si de a cumpara, viziteaza o medie de aproximativ 12 proprietati. Prin urmare, unele sfaturi sunt necesare pentru a vinde casa in conformitate cu anumite linii directoare, daca vrem avem succes in vanzarea casei noastre.

Fotografiile sunt totul pentru a vinde casa online

Daca nu puteti obtine fotografiile casei voastre prin ochii potentialilor cumparatori, incepeti prost. Trebuie sa creati un anunt de vanzare foarte bun cu cele mai bune fotografii posibile. Acestea ar trebui sa fie bine concentrate, facute in lumina buna si ar trebui sa colecteze toate camerele casei. Uitati de fotografiile rapide si in orice mod cu telefonul smartphone. Daca va puteti permite, platiti un fotograf pentru a face acest lucru. Un profesionist va sti care sunt cele mai bune unghiuri, cum sa dati un sentiment de spatiu sau cum sa obtineti un iluminat perfect.

Descrierea ampla si exacta a ceea ce vindeti

Fotografiile trebuie sa fie insotite de o descriere ampla, reala si realista a casei. Proprietarul trebuie sa creeze un rezumat al caracteristicilor fundamentale ale proprietatii, astfel incat potentialul cumparator sa stie rapid daca indeplineste cerintele acestora.

Pretul trebuie sa fie realist: nici scazut, nici ridicat

Faptul ca aveti o dragoste speciala pentru casa dvs. ca locul de nastere al amintirilor dvs. nu inseamna ca pretul sau poate fi mai mare decat alte case in acelasi cartier. Pretul este variabila la care cumparatorul va acorda o importanta mai mare si care va determina daca va vizita proprietatea sau nu.

Este recomandabil daca va vindeti casa online, sa va interesati care sunt preturile medii ale caselor de vanzare in cartierul dvs., pentru a le putea compara cu al dvs. Numai cu o comparatie ar trebui sa puteti stabili un pret corect, nici prea mic, nici prea ridicat. Daca aveti nevoie de ajutor, mergeti la un agent imobiliar din zona si cereti o oferta.

Aveti grija la vanzarile directe

Daca toate cele de mai sus au mers bine, potentialul cumparator va dori sa vada proprietatea pe loc. Acesta este momentul cheie al vanzarii: atunci cand persoana interesata trece prin pragul pentru prima data. Prima impresie (si in multe cazuri) care va fi formata, va fi fundamentala pentru a decide daca ramane sau nu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *