Oja semipermanenta 3 in 1 Lila rossa – noua tendinta de manichiura

De cativa ani, oja semipermanenta a aparut ca o tendinta de frumusete pentru a avea unghii (la maini si picioare) perfecte timp de saptamani intregi cu efect natural, fara a fi nevoie sa recurgem la gel. In ciuda tuturor lucrurilor, pot exista in continuare indoieli, pe care speram sa le imprastiem cu acest mini-ghid de oja semipermanenta 3 in 1 Lila rossa.

Cerinte necesare
Pentru ca rezultatul sa fie perfect, unghiile trebuie sa fie curate si netede, o conditie care se obtine cu igiena si peeling specific.

Ce contine oja semipermanenta 3 in 1 Lila rossa
Ingredientele de baza sunt hidrochinonei si monometilhidrochinon eter, doua substante care au fost etichetate ca fiind critice (care fac parte din lista europeana de substante periculoase). De aceea, trebuie sa evitati contactul cu pielea.

In ce consta oja semipermanenta 3 in 1 Lila rossa?
Oja semipermanenta 3 in 1 Lila rossa este aplicata in acelasi mod ca cea traditionala, dar diferenta este ca este mai rezistenta. Ulterior, este uscata la lampa UV, astfel incat culoarea este „sigilata”. Se usuca imediat.

Cum o puteti aplica?

Oja semipermanenta 3 in 1 Lila rossa este un gel acrilic amestecat cu oja care se usuca la lumina ultravioleta sau LED. Are aceeasi textura ca o oja clasica, dar poate dura pana la 18 zile. Se aplica la fel ca oja clasica:

  • Depunerea, curatarea si impingerea cuticulelor
  • Aplicati o baza
  • Aplicati primul strat
  • Puneti mana sub lumina ultravioleta timp de 30 de secunde
  • Aplicati un alt strat de oja
  • Lasati-l sa se usuce sub lumina UV timp de inca 30 de secunde
  • Apoi aplicati un strat de top care ar trebui sa fie de asemenea uscat la lampa

Aveti nevoie de cel putin o jumatate de ora pentru aplicarea ojei semipermanente, dar unghiile vor fi impecabile, iar in ceea ce priveste culorile, nu aveti nici o problema deoarece puteti gasi orice culoare doriti chiar si nude.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *