Perdea magnetica anti insecte – tine insectele neplacute la distanta

perdea magnetica anti insecte

Protejati-va locuinta de insectele enervante cu o perdea magnetica anti insecte! Cu aceasta perdea magnetica anti insecte practica, puteti lasa usa sau fereastra deschisa pentru a va bucura de vremea buna, cu o liniste totala, evitand intrarea unor insecte incomode.

Aceasta perdea magnetica anti insecte a fost proiectata special pentru a evita trecerea mustelor, tantarilor, viespilor etc., datorita faptului ca plasa este intretesuta.

Perdea magnetica anti insecte – tine insectele neplacute la distanta

Perdeaua anti insecte este foarte usor de utilizat. Se deschide usor si se inchide automat, datorita magnetilor imprastiati in jurul marginilor perdelei, care permit inchiderea magnetica. Chiar daca mainile sunt ocupate, o puteti deschide fara efort. De asemenea, animalele de companie pot traversa cu usurinta perdeaua magnetica.

Aceasta perdea magnetica anti insecte este realizata intr-o tesatura cu ochiuri foarte usoare, care permite luminii sa treaca prin ea. Este ideala pentru casele de pe plaja, sau pentru gradina sau orice alta locuinta unde doriti sa o instalati. Este perfecta pentru usi de terasa, usi glisante, usi de balcon, corturi, ferestre etc.

Perdea magnetica anti insecte – avantaje

O perdea magnetica anti insecte va protejeaza casa de tantarii enervanti, muste si alte insecte, un instrument esential primavara si vara. Se adapteaza la diferite inaltimi si latimi ale usilor. Este perfecta pentru orice tip de usa, inclusiv usile glisante sau usile care se deschid spre interior sau spre exterior, protectie maxima fara a deteriora cadrul usii.

Principalele sale caracteristici sunt:

  • Inchidere automata
  • Usor de instalat si de utilizat, se adapteaza la diferite usi si intrari
  • Deschidere centrala
  • Design modern, elegant si discret
  • Usor de traversat, chiar si pentru copii, adulti si animale de companie

Aceasta perdea este perfecta pentru nevoile dvs., pentru ca va permite accesul chiar si cu mainile ocupate si va permite sa va bucurati de timpul petrecut in apartamente si case.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *