Ultra violet: culoarea anului 2018 in design

Ultra violet: culoarea anului 2018 in design

Culoarea ultra moderna care va domni lumea designului grafic, a designului, a modei si decorului de acasa in 2018, este de fapt o nuanta purpurie pe baza de albastru. Ultra Violet este o combinatie puternica, creata doar cu proportiile corecte de albastru si rosu, si te face sa simti ca viitorul se intampla chiar aici, chiar acum.

In acest an, expertii in culori de la Pantone au ales o culoare neasteptata si revigoranta pentru anul 2018: Ultra Violet.

Pantone descrie Ultra violet ca o „nuanta purpurie provocatoare si grijulie” care intruchipeaza individualitatea si spiritualitatea. Potrivit companiei, se face aluzie la misterele cosmosului si necunoscutului.

Nunta placuta de violet poarta o atmosfera de inovatie, lux si mistica, care pentru multi dintre noi este o gura de aer proaspat. Dupa cativa ani consacrati tonurilor pastelate si pamantesti, era timpul ca o culoare indrazneata sa ia locul.

casa

Culoarea Ultra violet in Feng Shui

Semnificatia culorii violet se refera cel mai des la nobilime, abundenta si demnitate. Violet este, de asemenea, foarte linistitor si calmant si este legat de intuitie si spiritualitate. Unele proprietati comune ale acestei nuante includ:

Abundenta
Liniste
Demnitate
Exclusiv / Scump / Nobil
Intuitie / Mistic / Spiritual

Cand este mai deschis in culoare, violet este foarte senzual, seducator si intim. Violet mai deschis, cum ar fi levantica si violet, contribuie la crearea unui dormitor foarte romantic in feng shui.

Violet mai inchis, pe de alta parte, invoca sentimente de demnitate, bogatie, misticism si magie. Violet mai profund este foarte regal si nobil si reprezinta o imbunatatire minunata a zonei de abundenta si prosperitate.

Cum folosim culoarea violet in dormior

Violet este o culoare deosebita daca doriti sa adaugati un aspect romantic unui dormitor Feng Shui. Lavanda este o culoare intima si seducatoare datorita culorii sale mai deschise, dar violet mai inchis, cum ar fi vanata, este folosit pentru a crea un sentiment de mistica sau nobilime. In timp ce violet este o alegere buna de culoare pentru dormitor, ar trebui sa fiti atenti sa evitati utilizarea in exces. Abuzul creeaza un sentiment de singuratate sau preocupare si poate fi chiar considerat o culoare plina de jale. In istorie, violet era folosit numai pentru cei aflati in pozitii de onoare si putere, cum ar fi regi si preoti.

Pentru mai multe informatii despre design, moda, culori, sanatate, frumusete intrati pe pinkgirl.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *