Zodiac si cuplu: cele mai norocoase zodii in dragoste in 2018

zodii dragoste

Vreti sa stiti ce aduce acest an in dragoste? Aici aveti toate detaliile. Dragostea este in aer… trebuie doar sa-i acordati o sansa!

Mai intai de toate, trebuie sa clarificam faptul ca multe din previziunile anuale se bazeaza exclusiv pe semnul soarelui, care ne da o parte din informatiile din graficul nostru de nastere. Pentru a oferi un diagnostic predictiv mai precis, ar fi necesar sa studiem toate pozitiile: luna, ascensiunea, casa VI (a cuplului) etc. Chiar si asa, alegem sa selectam principalele tranzituri si impreuna cu acestea, sa stabilim care dintre semne ale horoscopului vor avea mai multe oportunitati de a se conecta cu o noua dragoste. Acestea sunt:

Zodiac si cuplu: cele mai norocoase zodii in dragoste in 2018

Va dezvaluim ce zodii vor avea cele mai mult noroc in dragoste in 2018! Vedeti mai multe articole interesante despre dragoste, cupluri, compatibilitati, sex, relatii, pe real-adult.ro.

Berbec

Situatia dvs. sentimentala pe tot parcursul anului va fi stabila si buna, dar nu trebuie sa va permiteti sa cadeti in monotonie. Daca inima dvs. nu are proprietar, aventurile nu vor lipsi, dar, odata cu sosirea iernii, va veti indragosti ca niste adolescenti.

Leu

Acesta va fi anul dvs. Daca inca nu aveti partener, influenta pozitiva a lui Venus in semnul dvs., va aduce o persoana foarte speciala care va va face sa renuntati la singuratatea voastra. Nu pierdeti timpul si lasati sentimentele sa apara. In acest fel va veti bucura de o mare dragoste la maxim.

Gemenii

Acesta va fi unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale din 2018! Mai ales pentru persoanele singure, care isi pot gasi partenerul ideal in cel mai putin asteptat timp si loc! Cei care se afla intr-o relatie pot sa o consolideze pe tot parcursul anului.

Fecioara

In mod sigur, este vorba despre un alt semn care va avea mai mult noroc in dragoste in 2018. Motivul? Ei vor avea un an plin de surprize si oportunitati, de la excursii, la reuniuni cu acea persoana din trecut la care vreti sa va intoarceti.

Capricorn

De asemenea, apartineti semnelor care vor avea succes in dragoste in anul 2018. Veti trai luni intense pline de romantism, ceea ce va va ajuta sa va consolidati relatia ca un cuplu sau sa stabiliti o legatura foarte profunda cu cineva pe care il veti intalni in curand.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *